Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 18.03.2019 Polévka: Dýňová
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g Kukuřičná kaše s meruňkami
4. 350g Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), zelný salát
 
5. 450g Berlínský salát (vejce,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 
7. 150g Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), jasmínová rýže
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g Kuřecí prsíčka, sekaný listový špenát, opékané brambory
 
Salát Salát z kysaného zelí s jablky



MENU - ÚTERÝ - 19.03.2019 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Kuřecí maso v sýrové omáčce se zeleninou, těstoviny
3. 120g Dušený hrášek s karotkou na másle, párek (2 ks), brambory
4. 350g Bulgurový kuba s kapustou, zelný salát s mrkví a jablky
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Tvarohová krabí pomazánka, pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
 
7. 150g Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou
8. 150g Anglický vepřový kotlet (slanina,vejce), vařené brambory
9. 150g Špíz z krůtího masa a kachních jater se zeleninou, rýže
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 20.03.2019 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 4 ks Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 350g Špenátové rizoto s kukuřicí a kořen.zeleninou, čalamáda
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
 
7. 150g Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, opékané brambory
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 150g Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, vař.bram.
 
Salát Coleslaw



MENU - ČTVRTEK - 21.03.2019 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory
2. 120g Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže
3. 130g Zelný závitek (sekané maso), rajská omáčka, housk.knedlík
4. 200g Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú
 
5. 450g Čerstvá zelenina + Maďarský klobáskový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
 
7. 150g Vepřové maso po sečuánsku (zelí,žampiony,kapie), rýže
8. 150g Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, tatarská omáčka
9. 150g Hovězí roštěná na česneku a tymiánu, staročeská rýže
 
Salát Míchaný zeleninový



MENU - PÁTEK - 22.03.2019 Polévka: Česnečka
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 300g Šulánky s mákem
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
 
7. 150g Kuřecí flamendr, hranolky
8. 220g Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory
9. 150g Kuřecí závitek s brokolicovou náplní, apoštolské brambory
 
Salát Zelný s křenem








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.