Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 15.04.2024
Polévka: Krupicová s vejci
1.
100g
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2.
220g
Pečené kuřecí stehno na slanině, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Spätzle s borůvkovou omáčkou
4.
100g
VEGETARIÁN
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s lososem, brokolicí a plísňovým sýrem
7.
---
8.
150g
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky
9.
150g
BEZLEPEK
Jelení ragú na červeném víně, těstoviny
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - ÚTERÝ - 16.04.2024
Polévka: Zeleninová s pohankou
1.
120g
Pečená krkovička, červené zelí, bramborový knedlík
2.
350g
Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3.
100g
Rybí paprikáš (rybí filé, smetana), dušená rýže
4.
350g
VEGETARIÁN
Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
5.
400g
Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci
6.
---
7.
---
8.
220g
Pstruh s glazovanou baby karotkou, vařené brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Dušené hovězí maso s jablky a meruňkami (cider), rýže
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 17.04.2024
Polévka: Gulášová
1.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2.
100g
Hovězí maso, koprová omáčka, vařené brambory
3.
4 ks
SLADKÉ
Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana)
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s kuřecím masem, rajčaty a polníčkem
7.
---
8.
150g
Španělská kuřecí pánev (cukety,olivy,houby), brambory
9.
100g
BEZLEPEK
Losos se sladko-ostrou zázvorovou omáčkou, hranolky
Salát
Coleslaw
MENU - ČTVRTEK - 18.04.2024
Polévka: Čočková se zelím (brambory,šunka,smetana)
1.
130g
Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2.
120g
Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
3.
350g
Pohanková kaše naslano (uzené maso, špek, brynza)
4.
350g
VEGETARIÁN
Bulgurové rizoto (brokolice,kukuřice,dýně), sýr, salát
5.
400g
Čerstvá zelenina + Vajíčkový salát s Hermelínem a jablkem
6.
---
7.
---
8.
220g
Králík na zázvoru (kořenová zelenina), jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Vepřová kotleta na zeleném pepři, americké brambory
Salát
Okurkový
MENU - PÁTEK - 19.04.2024
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou
1.
100g
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2.
130g
Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory
3.
350g
SLADKÉ
Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4.
350g
VEGETARIÁN
Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5.
---
6.
450g
Bulgurový salát s balkánským sýrem (papriky,okurky,máta)
7.
---
8.
220g
Bylinková makrela s celozrnnou hořčicí,šťouchané brambory
9.
150g
BEZLEPEK
Rýžové nudle Singapur (kuřecí maso,pórek,kedlubna,cuketa)
Salát
Zelný s křenem
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 15.04.2024 Polévka: Krupicová s vejci | |||
1. | 100g | Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík | |
2. | 220g | Pečené kuřecí stehno na slanině, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Spätzle s borůvkovou omáčkou |
4. | 100g | VEGETARIÁN | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s lososem, brokolicí a plísňovým sýrem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Vídeňská hovězí roštěná, hranolky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Jelení ragú na červeném víně, těstoviny |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - ÚTERÝ - 16.04.2024 Polévka: Zeleninová s pohankou | |||
1. | 120g | Pečená krkovička, červené zelí, bramborový knedlík | |
2. | 350g | Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem | |
3. | 100g | Rybí paprikáš (rybí filé, smetana), dušená rýže | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 220g | Pstruh s glazovanou baby karotkou, vařené brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Dušené hovězí maso s jablky a meruňkami (cider), rýže |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 17.04.2024 Polévka: Gulášová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže | |
2. | 100g | Hovězí maso, koprová omáčka, vařené brambory | |
3. | 4 ks | SLADKÉ | Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana) |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s kuřecím masem, rajčaty a polníčkem | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Španělská kuřecí pánev (cukety,olivy,houby), brambory | |
9. | 100g | BEZLEPEK | Losos se sladko-ostrou zázvorovou omáčkou, hranolky |
Salát | Coleslaw |
MENU - ČTVRTEK - 18.04.2024 Polévka: Čočková se zelím (brambory,šunka,smetana) | |||
1. | 130g | Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka | |
2. | 120g | Maďarský vepřový perkelt, těstoviny | |
3. | 350g | Pohanková kaše naslano (uzené maso, špek, brynza) | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Bulgurové rizoto (brokolice,kukuřice,dýně), sýr, salát |
5. | 400g | Čerstvá zelenina + Vajíčkový salát s Hermelínem a jablkem | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 220g | Králík na zázvoru (kořenová zelenina), jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Vepřová kotleta na zeleném pepři, americké brambory |
Salát | Okurkový |
MENU - PÁTEK - 19.04.2024 Polévka: Hovězí vývar s těstovinou | |||
1. | 100g | Svíčková na smetaně, houskový knedlík | |
2. | 130g | Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory | |
3. | 350g | SLADKÉ | Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Fazolový guláš se sójovým masem, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Bulgurový salát s balkánským sýrem (papriky,okurky,máta) | |
7. | --- | ||
8. | 220g | Bylinková makrela s celozrnnou hořčicí,šťouchané brambory | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Rýžové nudle Singapur (kuřecí maso,pórek,kedlubna,cuketa) |
Salát | Zelný s křenem |