Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 15.04.2024 Polévka: Krupicová s vejci
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuřecí stehno na slanině, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Spätzle s borůvkovou omáčkou
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s lososem, brokolicí a plísňovým sýrem
7. ---
8. 150g Vídeňská hovězí roštěná, hranolky
9. 150g BEZLEPEK Jelení ragú na červeném víně, těstoviny
Salát Míchaný zeleninový

MENU - ÚTERÝ - 16.04.2024 Polévka: Zeleninová s pohankou
1. 120g Pečená krkovička, červené zelí, bramborový knedlík
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 100g Rybí paprikáš (rybí filé, smetana), dušená rýže
4. 350g VEGETARIÁN Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
5. 400g Čerstvá zelenina + Sýrový salát s ředkvičkami a vejci
6. ---
7. ---
8. 220g Pstruh s glazovanou baby karotkou, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Dušené hovězí maso s jablky a meruňkami (cider), rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 17.04.2024 Polévka: Gulášová
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2. 100g Hovězí maso, koprová omáčka, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana)
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem, rajčaty a polníčkem
7. ---
8. 150g Španělská kuřecí pánev (cukety,olivy,houby), brambory
9. 100g BEZLEPEK Losos se sladko-ostrou zázvorovou omáčkou, hranolky
Salát Coleslaw

MENU - ČTVRTEK - 18.04.2024 Polévka: Čočková se zelím (brambory,šunka,smetana)
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Maďarský vepřový perkelt, těstoviny
3. 350g Pohanková kaše naslano (uzené maso, špek, brynza)
4. 350g VEGETARIÁN Bulgurové rizoto (brokolice,kukuřice,dýně), sýr, salát
5. 400g Čerstvá zelenina + Vajíčkový salát s Hermelínem a jablkem
6. ---
7. ---
8. 220g Králík na zázvoru (kořenová zelenina), jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta na zeleném pepři, americké brambory
Salát Okurkový

MENU - PÁTEK - 19.04.2024 Polévka: Hovězí vývar s těstovinou
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 130g Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory
3. 350g SLADKÉ Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4. 350g VEGETARIÁN Fazolový guláš se sójovým masem, chléb
5. ---
6. 450g Bulgurový salát s balkánským sýrem (papriky,okurky,máta)
7. ---
8. 220g Bylinková makrela s celozrnnou hořčicí,šťouchané brambory
9. 150g BEZLEPEK Rýžové nudle Singapur (kuřecí maso,pórek,kedlubna,cuketa)
Salát Zelný s křenem