Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 29.04.2024
Polévka: Cibulová s bulgurem
1.
120g
Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
2.
120g
Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce
4.
200g
VEGETARIÁN
Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
7.
---
8.
150g
Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí směs s rýžovými nudlemi
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 30.04.2024
Polévka: Smetanová s bramborami a houbami (kopr,vejce)
1.
120g
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2.
120g
Kuřecí guláš, gnocchi
3.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4.
350g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
400g
Květákový salát se šunkou (zakysaná smetana), pečivo
6.
---
7.
---
8.
220g
Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
9.
350g
BEZLEPEK
Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 01.05.2024
Polévka: Z A V Ř E N O
1.
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
S T Á T N Í S V Á T E K
6.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
MENU - ČTVRTEK - 02.05.2024
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
120g
Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
130g
Pštrosí vejce (sekané maso), vařené brambory
3.
120g
Čočka na kyselo, opečená klobása, okurek, chléb
4.
140g
VEGETARIÁN
Pohankové karbanátky se zeleninou (2 ks), bramborová kaše
5.
400g
Tvarohová pomazánka s vejcem, ředkvičkou a cibulkou, peč.
6.
---
7.
---
8.
150g
Mexická kuřecí pánev, bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
Salát
Coleslaw
MENU - PÁTEK - 03.05.2024
Polévka: Květáková
1.
120g
Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek
2.
180g
Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana)
5.
---
6.
450g
Zeleninový salát s kuřecím masem, žampiony a kanton. rýží
7.
---
8.
100g
Pečený losos, noky s chřestem a sýrovou omáčkou
9.
150g
BEZLEPEK
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
Salát
Míchaný zeleninový
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 29.04.2024 Polévka: Cibulová s bulgurem | |||
1. | 120g | Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže | |
2. | 120g | Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g) | |
7. | --- | ||
8. | 150g | Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí směs s rýžovými nudlemi |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 30.04.2024 Polévka: Smetanová s bramborami a houbami (kopr,vejce) | |||
1. | 120g | Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík | |
2. | 120g | Kuřecí guláš, gnocchi | |
3. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | 400g | Květákový salát se šunkou (zakysaná smetana), pečivo | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 220g | Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory | |
9. | 350g | BEZLEPEK | Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 01.05.2024 Polévka: Z A V Ř E N O | |||
1. | |||
2. | |||
3. | SLADKÉ | ||
4. | VEGETARIÁN | ||
5. | S T Á T N Í S V Á T E K | ||
6. | |||
7. | |||
8. | |||
9. | BEZLEPEK | ||
Salát |
MENU - ČTVRTEK - 02.05.2024 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík | |
2. | 130g | Pštrosí vejce (sekané maso), vařené brambory | |
3. | 120g | Čočka na kyselo, opečená klobása, okurek, chléb | |
4. | 140g | VEGETARIÁN | Pohankové karbanátky se zeleninou (2 ks), bramborová kaše |
5. | 400g | Tvarohová pomazánka s vejcem, ředkvičkou a cibulkou, peč. | |
6. | --- | ||
7. | --- | ||
8. | 150g | Mexická kuřecí pánev, bramboráčky | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka |
Salát | Coleslaw |
MENU - PÁTEK - 03.05.2024 Polévka: Květáková | |||
1. | 120g | Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek | |
2. | 180g | Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana) |
5. | --- | ||
6. | 450g | Zeleninový salát s kuřecím masem, žampiony a kanton. rýží | |
7. | --- | ||
8. | 100g | Pečený losos, noky s chřestem a sýrovou omáčkou | |
9. | 150g | BEZLEPEK | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory |
Salát | Míchaný zeleninový |