Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 29.04.2024 Polévka: Cibulová s bulgurem
1. 120g Kachní roláda s masovou náplní, dušená rýže
2. 120g Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše s máslem a kakaem, ovoce
4. 200g VEGETARIÁN Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80g)
7. ---
8. 150g Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Hovězí směs s rýžovými nudlemi
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 30.04.2024 Polévka: Smetanová s bramborami a houbami (kopr,vejce)
1. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
2. 120g Kuřecí guláš, gnocchi
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 350g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 400g Květákový salát se šunkou (zakysaná smetana), pečivo
6. ---
7. ---
8. 220g Pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
9. 350g BEZLEPEK Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 01.05.2024 Polévka: Z A V Ř E N O
1.
2.
3. SLADKÉ
4. VEGETARIÁN
5. S T Á T N Í S V Á T E K
6.
7.
8.
9. BEZLEPEK
Salát

MENU - ČTVRTEK - 02.05.2024 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 130g Pštrosí vejce (sekané maso), vařené brambory
3. 120g Čočka na kyselo, opečená klobása, okurek, chléb
4. 140g VEGETARIÁN Pohankové karbanátky se zeleninou (2 ks), bramborová kaše
5. 400g Tvarohová pomazánka s vejcem, ředkvičkou a cibulkou, peč.
6. ---
7. ---
8. 150g Mexická kuřecí pánev, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Anglický rostbíf, opékané brambory, tatarská omáčka
Salát Coleslaw

MENU - PÁTEK - 03.05.2024 Polévka: Květáková
1. 120g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurek
2. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Nudle sypané strouhanou čokoládou, ovoce
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby, vejce, smetana)
5. ---
6. 450g Zeleninový salát s kuřecím masem, žampiony a kanton. rýží
7. ---
8. 100g Pečený losos, noky s chřestem a sýrovou omáčkou
9. 150g BEZLEPEK Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
Salát Míchaný zeleninový