Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Objednávka


 


MENU - PONDĚLÍ - 17.11.2025 Polévka:
1. ZAVŘENO
2.
3.
4.
 
5. S T Á T N Í S V Á T E K
6.
 
7.
8.
9.
 
Salát



MENU - ÚTERÝ - 18.11.2025 Polévka: Francouzská
1. 120g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 350g Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 110g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 220g Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
 
Salát Mrkvový s ananasem



MENU - STŘEDA - 19.11.2025 Polévka: Dýňová s mrkví a zázvorem
1. 120g Staročeská pečená krkovička,dušený špenát,vařené brambory
2. 120g Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo, feferonky), rýže
3. 5 ks České buchty s džemem
4. 200g Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
 
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi
 
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g Králík pečený na zelenině a černém pivu, jasmínová rýže
 
Salát z červeného zelí



MENU - ČTVRTEK - 20.11.2025 Polévka: Česnečka
1. 220g Kuře na paprice, těstoviny
2. 120g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
 
5. 400g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. ---
 
7. ---
8. 120g Hovězí guláš, cibule, bramboráčky
9. 150g Kuřecí steak, restovaná zelenina s cizrnou a quinoou
 
Salát Čalamáda



MENU - PÁTEK - 21.11.2025 Polévka: Celerová
1. 100g Uzená kýta, červené zelí, bramborový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g Krupicová kaše, ovoce
4. 130g Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
 
5. ---
6. 450g Řecký kuskus salát
 
7. ---
8. 100g Lososový filet s hořčičným přelivem, tagliatelle
9. 150g Znojemská hovězí pečeně (okurky), jasmínová rýže
 
Salát Zelný s jablky








Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.