Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 17.11.2025 Polévka:
1. ZAVŘENO
2.
3. SLADKÉ
4. VEGETARIÁN
5. S T Á T N Í S V Á T E K
6.
7.
8.
9. BEZLEPEK
Salát

MENU - ÚTERÝ - 18.11.2025 Polévka: Francouzská
1. 120g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
3. 350g Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4. 350g VEGETARIÁN Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
5. 400g Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6. ---
7. ---
8. 110g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 220g BEZLEPEK Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 19.11.2025 Polévka: Dýňová s mrkví a zázvorem
1. 120g Staročeská pečená krkovička,dušený špenát,vařené brambory
2. 120g Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo, feferonky), rýže
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s džemem
4. 200g VEGETARIÁN Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi
7. ---
8. 150g Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9. 150g BEZLEPEK Králík pečený na zelenině a černém pivu, jasmínová rýže
Salát z červeného zelí

MENU - ČTVRTEK - 20.11.2025 Polévka: Česnečka
1. 220g Kuře na paprice, těstoviny
2. 120g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 400g Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6. ---
7. ---
8. 120g Hovězí guláš, cibule, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí steak, restovaná zelenina s cizrnou a quinoou
Salát Čalamáda

MENU - PÁTEK - 21.11.2025 Polévka: Celerová
1. 100g Uzená kýta, červené zelí, bramborový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Krupicová kaše, ovoce
4. 130g VEGETARIÁN Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
5. ---
6. 450g Řecký kuskus salát
7. ---
8. 100g Lososový filet s hořčičným přelivem, tagliatelle
9. 150g BEZLEPEK Znojemská hovězí pečeně (okurky), jasmínová rýže
Salát Zelný s jablky