Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 17.11.2025
Polévka:
1.
ZAVŘENO
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
S T Á T N Í S V Á T E K
6.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
MENU - ÚTERÝ - 18.11.2025
Polévka: Francouzská
1.
120g
Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
220g
Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory
3.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
4.
350g
VEGETARIÁN
Halušky se žampiony, brokolicí a nivou
5.
400g
Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo
6.
---
7.
---
8.
110g
Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9.
220g
BEZLEPEK
Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 19.11.2025
Polévka: Dýňová s mrkví a zázvorem
1.
120g
Staročeská pečená krkovička,dušený špenát,vařené brambory
2.
120g
Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo, feferonky), rýže
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s džemem
4.
200g
VEGETARIÁN
Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi
7.
---
8.
150g
Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi
9.
150g
BEZLEPEK
Králík pečený na zelenině a černém pivu, jasmínová rýže
Salát
z červeného zelí
MENU - ČTVRTEK - 20.11.2025
Polévka: Česnečka
1.
220g
Kuře na paprice, těstoviny
2.
120g
Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3.
350g
Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4.
100g
VEGETARIÁN
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
400g
Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo
6.
---
7.
---
8.
120g
Hovězí guláš, cibule, bramboráčky
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí steak, restovaná zelenina s cizrnou a quinoou
Salát
Čalamáda
MENU - PÁTEK - 21.11.2025
Polévka: Celerová
1.
100g
Uzená kýta, červené zelí, bramborový knedlík
2.
120g
Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3.
300g
SLADKÉ
Krupicová kaše, ovoce
4.
130g
VEGETARIÁN
Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka
5.
---
6.
450g
Řecký kuskus salát
7.
---
8.
100g
Lososový filet s hořčičným přelivem, tagliatelle
9.
150g
BEZLEPEK
Znojemská hovězí pečeně (okurky), jasmínová rýže
Salát
Zelný s jablky
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
| MENU - PONDĚLÍ - 17.11.2025 Polévka: | |||
| 1. | ZAVŘENO | ||
| 2. | |||
| 3. | SLADKÉ | ||
| 4. | VEGETARIÁN | ||
| 5. | S T Á T N Í S V Á T E K | ||
| 6. | |||
| 7. | |||
| 8. | |||
| 9. | BEZLEPEK | ||
| Salát | |||
| MENU - ÚTERÝ - 18.11.2025 Polévka: Francouzská | |||
| 1. | 120g | Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík | |
| 2. | 220g | Pečené kuře z podlesí (klobásy,houby,kečup,víno),brambory | |
| 3. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
| 4. | 350g | VEGETARIÁN | Halušky se žampiony, brokolicí a nivou |
| 5. | 400g | Čerstvá zelenina + Ruské vejce, pečivo | |
| 6. | --- | ||
| 7. | --- | ||
| 8. | 110g | Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka | |
| 9. | 220g | BEZLEPEK | Pečená makrela, dušená čočka s rajčaty, vařené brambory |
| Salát | Mrkvový s ananasem | ||
| MENU - STŘEDA - 19.11.2025 Polévka: Dýňová s mrkví a zázvorem | |||
| 1. | 120g | Staročeská pečená krkovička,dušený špenát,vařené brambory | |
| 2. | 120g | Kuřecí nudličky po Slovácku (lečo, feferonky), rýže | |
| 3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s džemem |
| 4. | 200g | VEGETARIÁN | Houbový guláš, sypaný sýrem, dušená rýže |
| 5. | --- | ||
| 6. | 450g | Těstovinový salát s kuřecím masem a červenými fazolemi | |
| 7. | --- | ||
| 8. | 150g | Pikantní jelení ragú na víně a chilli, gnocchi | |
| 9. | 150g | BEZLEPEK | Králík pečený na zelenině a černém pivu, jasmínová rýže |
| Salát | z červeného zelí | ||
| MENU - ČTVRTEK - 20.11.2025 Polévka: Česnečka | |||
| 1. | 220g | Kuře na paprice, těstoviny | |
| 2. | 120g | Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek | |
| 3. | 350g | Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb | |
| 4. | 100g | VEGETARIÁN | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |
| 5. | 400g | Čerstvá zelenina + Pražský šunkový salát, pečivo | |
| 6. | --- | ||
| 7. | --- | ||
| 8. | 120g | Hovězí guláš, cibule, bramboráčky | |
| 9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí steak, restovaná zelenina s cizrnou a quinoou |
| Salát | Čalamáda | ||
| MENU - PÁTEK - 21.11.2025 Polévka: Celerová | |||
| 1. | 100g | Uzená kýta, červené zelí, bramborový knedlík | |
| 2. | 120g | Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže | |
| 3. | 300g | SLADKÉ | Krupicová kaše, ovoce |
| 4. | 130g | VEGETARIÁN | Nivový karbenátek s brokolicí, vařené brambory, tatarka |
| 5. | --- | ||
| 6. | 450g | Řecký kuskus salát | |
| 7. | --- | ||
| 8. | 100g | Lososový filet s hořčičným přelivem, tagliatelle | |
| 9. | 150g | BEZLEPEK | Znojemská hovězí pečeně (okurky), jasmínová rýže |
| Salát | Zelný s jablky | ||



