Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 04.11.2024 Polévka: Brokolicová
1. 220g Pečené kuře, dušená rýže
2. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Moravské halušky s jablky a skořicí, sypané tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), čalamáda
5. ---
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole)
7. ---
8. 150g Přírodní vepřový řízek se šunkou, sázené vejce, am.bram.
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kýta pečená na medu a rozmarýnu, těstoviny
Salát Okurkový s česnekem

MENU - ÚTERÝ - 05.11.2024 Polévka: Cibulová s bulgurem
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3. 180g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 400g Čerstvá zelenina + Tuňákovo-vajíčková pomazánka, pečivo
6. ---
7. ---
8. 400g Pečená kachna, červené zelí, bramborový knedlík
9. 100g BEZLEPEK Lososový filet, listový špenát, vařené brambory
Salát Mrkvový salát s pekingským zelím a pomerančem

MENU - STŘEDA - 06.11.2024 Polévka: Kulajda
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), dušená rýže
2. 130g Luhačovický špaček (sekané maso,klobása), vařené brambory
3. 5 ks SLADKÉ České buchty s povidly
4. 350g VEGETARIÁN Pikantní kuskus s paprikou, zelný salát s kukuřicí
5. ---
6. 450g Thajský salát s kuřetem a nudlemi
7. ---
8. 150g Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9. 150g BEZLEPEK Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát Lehký celerový salát

MENU - ČTVRTEK - 07.11.2024 Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami
1. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso dušené v karotce, vařené brambory
3. 200g Chilli con carne (mleté maso, fazole), těstoviny
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou, salát
5. 400g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. ---
7. ---
8. 150g Štěpánská hovězí pečeně plněná vejci, jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, okurek
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - PÁTEK - 08.11.2024 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1. 120g Bratislavská vepřová plec (hrášek), těstoviny
2. 130g Kuřecí závitek s masovou náplní se zeleninou, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát hermelínem (50g) a vejcem
7. ---
8. 220g Pstruh na másle se zeleninou a žampiony, vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Zapečená vepřová krkovice se sýrem a smetanou,jasmín.rýže
Salát Míchaný zeleninový