Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 11.05.2020 Polévka: Čočková
1. 220g Pečené kuře na bazalce, dušená rýže
2. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, houskový knedlík
3. 300g SLADKÉ Kukuřičná kaše s meruňkami
4. 350g VEGETARIÁN Sójový nákyp s houbami a zeleninou
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 150g Vepřový medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Asijská pánev s krůtím masem se žampióny, jasmínová rýže
Salát Salát z červeného zelí

MENU - ÚTERÝ - 12.05.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 120g Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3. 120g Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. ---
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus
8. ---
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 13.05.2020 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1. 120g Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2. 120g Děčínský vepřový závitek (salám,kapie,žampiony), rýže
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo
7. 150g Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)

MENU - ČTVRTEK - 14.05.2020 Polévka: Jáhlová se zeleninou
1. 120g Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), vařené brambory
2. 350g Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3. 200g Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Restovaná zelenina, bramborová kaše, kompot
5. ---
6. 450g Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7. 150g Vepřový řízek v pikantním těstíčku,vařené brambory,okurek
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 15.05.2020 Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina)
1. 120g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2. 350g Kuřecí rizoto po indicku (rozinky), kompot
3. 300g SLADKÉ Jablečná žemlovka
4. 140g VEGETARIÁN Pohankové karbenátky se zeleninou (2 ks),bramborová kaše
5. ---
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Brněnský řízek (hrášek,šunka,vejce), vařené brambory
8. ---
9. 240g BEZLEPEK Kuřecí stehýnko s kůží se zeleninovou nádivkou, jasm.rýže
Salát Zelný s křenem