Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 04.05.2020
Polévka: Zeleninová s pohankou
1.
100g
Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík
2.
120g
Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny
3.
300g
SLADKÉ
Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot
4.
200g
VEGETARIÁN
Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7.
150g
Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, dušená rýže
8.
---
9.
400g
BEZLEPEK
Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek
Salát
Okurkový s česnekem
MENU - ÚTERÝ - 05.05.2020
Polévka: Francouzská
1.
100g
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík
2.
350g
Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana)
3.
100g
Rybí filé v těstíčku, bramborová kaše, okurek
4.
350g
VEGETARIÁN
Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7.
150g
Kapucínské maso (vepř.maso,játra,slanina,fazole),jas.rýže
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Smažený karbenátek (mleté maso), bramborový salát
Salát
Salát z kysaného zelí s jablky
MENU - STŘEDA - 06.05.2020
Polévka: Fazolová
1.
120g
Vepřová pečeně po staročesku (houby,smetana,kopr), rýže
2.
130g
Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek
3.
5 ks
SLADKÉ
České buchty s povidly
4.
350g
VEGETARIÁN
Bramborový houbový guláš, chléb
5.
---
6.
450g
Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7.
150g
Vepřový kotlet na česneku, hranolky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, těstoviny
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - ČTVRTEK - 07.05.2020
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1.
120g
Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2.
120g
Vepřové maso po pekingsku, dušená rýže
3.
180g
Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory
4.
350g
VEGETARIÁN
Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr)
5.
---
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
150g
Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty a bazalkou,jas.rýže
Salát
Míchaný kompot
MENU - PÁTEK - 08.05.2020
Polévka: ZAVŘENO
1.
2.
3.
SLADKÉ
4.
VEGETARIÁN
5.
STÁTNÍ SVÁTEK
6.
7.
8.
9.
BEZLEPEK
Salát
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 04.05.2020 Polévka: Zeleninová s pohankou | |||
1. | 100g | Moravské uzené na smetaně, houskový knedlík | |
2. | 120g | Maďarská vepřová pečeně (lečo), těstoviny | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jáhlová kaše s rozinkami, máslem a kakaem, kompot |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Čínská zeleninová směs se žampióny (sója), kuskus |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo | |
7. | 150g | Kuřecí steak s loveckou omáčkou s houbami, dušená rýže | |
8. | --- | ||
9. | 400g | BEZLEPEK | Rizoto s krůtím masem sypané sýrem, okurek |
Salát | Okurkový s česnekem |
MENU - ÚTERÝ - 05.05.2020 Polévka: Francouzská | |||
1. | 100g | Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík | |
2. | 350g | Zapečené těstoviny po uhlířsku (uzený bůček,sýr,smetana) | |
3. | 100g | Rybí filé v těstíčku, bramborová kaše, okurek | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Čočka na kyselo, sázené vejce, okurek, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem | |
7. | 150g | Kapucínské maso (vepř.maso,játra,slanina,fazole),jas.rýže | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Smažený karbenátek (mleté maso), bramborový salát |
Salát | Salát z kysaného zelí s jablky |
MENU - STŘEDA - 06.05.2020 Polévka: Fazolová | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po staročesku (houby,smetana,kopr), rýže | |
2. | 130g | Sekaná pečeně s kuřecím masem, bramborová kaše, okurek | |
3. | 5 ks | SLADKÉ | České buchty s povidly |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Bramborový houbový guláš, chléb |
5. | --- | ||
6. | 450g | Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky) | |
7. | 150g | Vepřový kotlet na česneku, hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, těstoviny |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - ČTVRTEK - 07.05.2020 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |||
1. | 120g | Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík | |
2. | 120g | Vepřové maso po pekingsku, dušená rýže | |
3. | 180g | Jaternicový prejt, kysané zelí, vařené brambory | |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Zapečené zelí s rýží po Maďarsku (houby,vejce,sýr) |
5. | --- | ||
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | 150g | Zámecký kuřecí medailonek (šunka,žampiony), opék.brambory | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Hovězí plátek, dušená čočka s rajčaty a bazalkou,jas.rýže |
Salát | Míchaný kompot |
MENU - PÁTEK - 08.05.2020 Polévka: ZAVŘENO | |||
1. | |||
2. | |||
3. | SLADKÉ | ||
4. | VEGETARIÁN | ||
5. | STÁTNÍ SVÁTEK | ||
6. | |||
7. | |||
8. | |||
9. | BEZLEPEK | ||
Salát |