Jídelní lístek
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 11.05.2020
Polévka: Čočková
1.
220g
Pečené kuře na bazalce, dušená rýže
2.
120g
Selská vepřová pečeně, dušený špenát, houskový knedlík
3.
300g
SLADKÉ
Kukuřičná kaše s meruňkami
4.
350g
VEGETARIÁN
Sójový nákyp s houbami a zeleninou
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7.
150g
Vepřový medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Asijská pánev s krůtím masem se žampióny, jasmínová rýže
Salát
Salát z červeného zelí
MENU - ÚTERÝ - 12.05.2020
Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží
1.
100g
Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2.
120g
Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže
3.
120g
Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb
4.
200g
VEGETARIÁN
Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5.
---
6.
450g
Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7.
150g
Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus
8.
---
9.
240g
BEZLEPEK
Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát
Mrkvový s ananasem
MENU - STŘEDA - 13.05.2020
Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem
1.
120g
Bratislavská vepřová plec, těstoviny
2.
120g
Děčínský vepřový závitek (salám,kapie,žampiony), rýže
3.
300g
SLADKÉ
Šulánky s mákem
4.
200g
VEGETARIÁN
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo
7.
150g
Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát
Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole)
MENU - ČTVRTEK - 14.05.2020
Polévka: Jáhlová se zeleninou
1.
120g
Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), vařené brambory
2.
350g
Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím
3.
200g
Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík
4.
200g
VEGETARIÁN
Restovaná zelenina, bramborová kaše, kompot
5.
---
6.
450g
Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo
7.
150g
Vepřový řízek v pikantním těstíčku,vařené brambory,okurek
8.
---
9.
150g
BEZLEPEK
Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát
Míchaný zeleninový
MENU - PÁTEK - 15.05.2020
Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina)
1.
120g
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
2.
350g
Kuřecí rizoto po indicku (rozinky), kompot
3.
300g
SLADKÉ
Jablečná žemlovka
4.
140g
VEGETARIÁN
Pohankové karbenátky se zeleninou (2 ks),bramborová kaše
5.
---
6.
450g
Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7.
150g
Brněnský řízek (hrášek,šunka,vejce), vařené brambory
8.
---
9.
240g
BEZLEPEK
Kuřecí stehýnko s kůží se zeleninovou nádivkou, jasm.rýže
Salát
Zelný s křenem
Tisk do pdf
Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.
MENU - PONDĚLÍ - 11.05.2020 Polévka: Čočková | |||
1. | 220g | Pečené kuře na bazalce, dušená rýže | |
2. | 120g | Selská vepřová pečeně, dušený špenát, houskový knedlík | |
3. | 300g | SLADKÉ | Kukuřičná kaše s meruňkami |
4. | 350g | VEGETARIÁN | Sójový nákyp s houbami a zeleninou |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem | |
7. | 150g | Vepřový medailonek se šunkovou omáčkou, hranolky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Asijská pánev s krůtím masem se žampióny, jasmínová rýže |
Salát | Salát z červeného zelí |
MENU - ÚTERÝ - 12.05.2020 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a rýží | |||
1. | 100g | Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek | |
2. | 120g | Drůbeží ragú (květák,mrkev,brokolice), dušená rýže | |
3. | 120g | Hrachová kaše, opékaná klobása, okurek, chléb | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo | |
7. | 150g | Kuřecí medailonek zapečený s brokolicí a sýrem, kuskus | |
8. | --- | ||
9. | 240g | BEZLEPEK | Medové kuře na karí, rýžové nudle |
Salát | Mrkvový s ananasem |
MENU - STŘEDA - 13.05.2020 Polévka: Kapustová s paprikou a bramborem | |||
1. | 120g | Bratislavská vepřová plec, těstoviny | |
2. | 120g | Děčínský vepřový závitek (salám,kapie,žampiony), rýže | |
3. | 300g | SLADKÉ | Šulánky s mákem |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát se šunkou a olivami, pečivo | |
7. | 150g | Hanácké vepřové maso (kapie,kečup,česnek), bramboráčky | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Burgundská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže |
Salát | Mexický (zelí,mrkev,pórek,cibule,kukuřice,fazole) |
MENU - ČTVRTEK - 14.05.2020 Polévka: Jáhlová se zeleninou | |||
1. | 120g | Vepřová pečeně po Znojemsku (okurky), vařené brambory | |
2. | 350g | Moravské halušky s uzeným masem, slaninou a kysaným zelím | |
3. | 200g | Vepřová plíčka na smetaně, houskový knedlík | |
4. | 200g | VEGETARIÁN | Restovaná zelenina, bramborová kaše, kompot |
5. | --- | ||
6. | 450g | Řecký salát (balkánský sýr, olivy, zelenina), pečivo | |
7. | 150g | Vepřový řízek v pikantním těstíčku,vařené brambory,okurek | |
8. | --- | ||
9. | 150g | BEZLEPEK | Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory |
Salát | Míchaný zeleninový |
MENU - PÁTEK - 15.05.2020 Polévka: Dvojitá (fazole,kroupy,klobásy,zelenina) | |||
1. | 120g | Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík | |
2. | 350g | Kuřecí rizoto po indicku (rozinky), kompot | |
3. | 300g | SLADKÉ | Jablečná žemlovka |
4. | 140g | VEGETARIÁN | Pohankové karbenátky se zeleninou (2 ks),bramborová kaše |
5. | --- | ||
6. | 450g | Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo | |
7. | 150g | Brněnský řízek (hrášek,šunka,vejce), vařené brambory | |
8. | --- | ||
9. | 240g | BEZLEPEK | Kuřecí stehýnko s kůží se zeleninovou nádivkou, jasm.rýže |
Salát | Zelný s křenem |

