Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 18.03.2019 Polévka: Dýňová
1. 100g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Kukuřičná kaše s meruňkami
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), zelný salát
5. 450g Berlínský salát (vejce,steril.okurky,majonéza), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kapucínské vepřové maso (játra,fazole), jasmínová rýže
8. 150g Pikantní hovězí řezy se zeleninou, americké brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí prsíčka, sekaný listový špenát, opékané brambory
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ÚTERÝ - 19.03.2019 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 130g Holandský řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2. 120g Kuřecí maso v sýrové omáčce se zeleninou, těstoviny
3. 120g Dušený hrášek s karotkou na másle, párek (2 ks), brambory
4. 350g VEGETARIÁN Bulgurový kuba s kapustou, zelný salát s mrkví a jablky
5. 450g Čerstvá zelenina + Tvarohová krabí pomazánka, pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 150g Pangas dušený v zelenině, vařené brambory s petrželkou
8. 150g Anglický vepřový kotlet (slanina,vejce), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Špíz z krůtího masa a kachních jater se zeleninou, rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 20.03.2019 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Zbojnický vepřový plátek (žampiony,kapie,sýr), rýže
2. 120g Hrachová kaše s cibulkou, opékaná klobása, okurek, chléb
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 350g VEGETARIÁN Špenátové rizoto s kukuřicí a kořen.zeleninou, čalamáda
5. 450g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. 450g Indonéský těst. kuřecí salát (ananas,žampiony,rozinky)
7. 150g Kuřecí medailonek se šunkovou omáčkou, opékané brambory
8. 150g Šuang-si z hovězího masa, kantonská rýže (vejce,zelí)
9. 150g BEZLEPEK Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, vař.bram.
Salát Coleslaw

MENU - ČTVRTEK - 21.03.2019 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1. 120g Selská vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory
2. 120g Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže
3. 130g Zelný závitek (sekané maso), rajská omáčka, housk.knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Cizrnové měšce plněné sýrem, houbové ragú
5. 450g Čerstvá zelenina + Maďarský klobáskový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Vepřové maso po sečuánsku (zelí,žampiony,kapie), rýže
8. 150g Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Hovězí roštěná na česneku a tymiánu, staročeská rýže
Salát Míchaný zeleninový

MENU - PÁTEK - 22.03.2019 Polévka: Česnečka
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 350g Špagety s boloňskou omáčkou (sekané maso), sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
7. 150g Kuřecí flamendr, hranolky
8. 220g Makrela po Maďarsku (papriky,rajčata), vařené brambory
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí závitek s brokolicovou náplní, apoštolské brambory
Salát Zelný s křenem