Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 17.09.2018 Polévka: Zeleninová s flíčky
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 220g Kuře na zelenině, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 250g VEGETARIÁN Křenová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina + Mrkvová pomazánka (celer,sýr,česnek)
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s tuňákem, pečivo
7. 150g Kuřecí medailonek zapečený s broskví a sýrem, am.bram.
8. 120g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Krůtí steak, karí omáčka s rozinkami, jasmínová rýže
Salát Zelný s jablky

MENU - ÚTERÝ - 18.09.2018 Polévka: Dýňová
1. 100g Smažené rybí filé, bramborová kaše, okurek
2. 120g Vepřová plec protýkaná zeleninou, těstoviny
3. 300g Kovbojské fazole (šunka,anglická slanina,feferonky),chléb
4. 200g VEGETARIÁN Květákové karí s hráškem, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s křenem, pečivo
6. 450g Šopský salát, pečivo
7. 150g Vepřové maso bac-can (zelí,kapie,žampiony),rajčatová rýže
8. 200g Vepřová bašta po česku (vepř.maso,zelí,knedlík)
9. 200g BEZLEPEK Husí játra na roštu, mandlová omáčka s rajčaty, brambory
Salát Rajčatový s česnekem

MENU - STŘEDA - 19.09.2018 Polévka: Kozí brada (zelí,brambor,klobása)
1. 120g Vídeňský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 130g Pštrosí vejce, vařené brambory
3. 300g SLADKÉ Šulánky s mákem
4. 200g VEGETARIÁN Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Francouzský zeleninový salát, pečivo
6. 450g Těst.zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem, pečivo
7. 150g Vepřový kotlet na česneku, hranolky
8. 200g Smažené býčí žlázy, vařené brambory, tatarská omáčka
9. 150g BEZLEPEK Biftek z kapra, zeleninová omáčka s rajčaty, dušená rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - ČTVRTEK - 20.09.2018 Polévka: Brokolicová
1. 120g Domažlická vepřová plec (vejce,okurky,hrášek),dušená rýže
2. 120g Gothajský salám v pikantním těstíčku, vařené brambory
3. 200g Játrová omáčka, houskový knedlík
4. 200g VEGETARIÁN Zapečená zelenina, vařené brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Obložený talíř (šunka,sýr,máslo), peč.
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 240g Kuře a la kachna, červené zelí, bramborový knedlík
8. 150g Králík na houbách, dušená jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta zapečená se šlehačkou a bramborami
Salát Okurkový

MENU - PÁTEK - 21.09.2018 Polévka: Kuřecí vývar s mušičkami
1. 120g Moravský vepřový vrabec, hlávkový zelí, houskový knedlík
2. 120g Mexický vepřový guláš (hrášek), sypaný sýrem, dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Tvarohová žemlovka
4. 200g VEGETARIÁN Brokolice v česnekové omáčce, sypaná sýrem, vař.brambory
5. 450g Čerstvá zelenina + Květákový salát s paprikami a pórkem
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 150g Francouzský kuřecí řízek (v těstíčku), vařené brambory
8. 220g Pstruh po zálesácku (cibule,petrželka,citron), vař.bram.
9. 150g BEZLEPEK Špíz s kuřecím, vepřovým masem a mrkví, vařené brambory
Salát Míchaný zeleninový