Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 21.05.2018 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 120g Strážnický verbuňk (vepřové+uzené maso,okurky), rýže
3. 300g SLADKÉ Müsli vločková kaše s malinami
4. 350g VEGETARIÁN Nudle s nakládanými houbičkami (česnek,sýr), zelný salát
5. 450g Pestrý salát s tuňákem a vejci (kukuřice,zelenina),pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s hermelínem (50g) a vejcem
7. 120g Hovězí Šwei-ču-žou, dušená jasmínová rýže
8. 150g Mufloní pikantní ragú, bramboráčky
9. 240g BEZLEPEK Česnekové kuře se sýrem,dušená jasmínová rýže
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - ÚTERÝ - 22.05.2018 Polévka: Frankfurtská
1. 120g Pražská vepřová pečeně, dušená rýže
2. 120g Kuřecí prsíčka se šunkou a brokolicí ve smetan.om., těst.
3. 180g Vepřová játra Balaton (kapie,kečup), vařené brambory
4. 200g VEGETARIÁN Sójové boby s listovým špenátem a žampiony, dušená rýže
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. 450g Kuskus s kari a zeleninou (sterilované fazole), pečivo
7. 150g Francouzský kuřecí řízek (v těstíčku), vařené brambory
8. 150g Smažený kapr, bramborový salát
9. 150g BEZLEPEK Hovězí roštěná v pepřové omáčce, opékané brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 23.05.2018 Polévka: Hrstková
1. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
2. 130g Sekané tatarské biftečky, vařené brambory
3. 4 ks SLADKÉ Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem
4. 250g VEGETARIÁN Guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík
5. 450g Čerstvá zelenina + Rybí salát ze zavináčů, pečivo
6. 450g Těstovinový salát s brokolicí a kuřecím masem, pečivo
7. 150g Kuřecí maso po staročesku (rozinky,švestky,ořechy),v.bra.
8. 150g Španělský hovězí ptáček, dušená jasmínová rýže
9. 150g BEZLEPEK Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, op.brambory
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ČTVRTEK - 24.05.2018 Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. 100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. 120g Myslivecké krůtí ragú na zelenině a víně, těstoviny
3. 120g Dušený hrášek s karotkou, párek (2 ks), vařené brambory
4. 350g VEGETARIÁN Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a nivou
5. 450g Čerstvá zelenina + Maďarský klobáskový salát, pečivo
6. 450g Těstovinový sýrový salát (Eidam,šunkový salám,žampiony)
7. 100g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
8. 150g Jelení ragú na červeném víně, bramborové krokety
9. 150g BEZLEPEK Vepřová pečeně, dušený listový špenát, vařené brambory
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 25.05.2018 Polévka: Gulášová
1. 220g Pečené kuře, dušená rýže
2. 350g Boloňské špagety, sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Tvarohové knedlíky plněné nugátem, jogurtový přeliv
4. 100g VEGETARIÁN Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. 450g Těstovinový zeleninový salát s lososem (80 g), pečivo
7. 150g Katův šleh, hranolky
8. 100g Losos se žampiony a smetanovým přelivem, tagiatelle
9. 240g BEZLEPEK Pečené králičí stehno s pečenou zeleninou, jasmín.rýže
Salát Zelný s koprem