Jídelna Kocourek Křenová 19, 602 00 Brno, Tel./Fax: 543 530 174

Jídelní lístek




 

Tisk do pdf

Menu č. 5 a 6 jsou studené obědové saláty.
Menu č. 5 až 9 je nutné objednat jeden pracovní den předem.


MENU - PONDĚLÍ - 22.01.2018 Polévka: Slepičí vývar s hráškem a mušličkami
1. 120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 220g Pečené kuře po vodňansku (slanina,žampiony), dušená rýže
3. 300g SLADKÉ Rýžová kaše s kompotovaným ovocem
4. 350g VEGETARIÁN Hermelínová omáčka s hráškem, těstoviny se zeleninou
5. 450g Čerstvá zelenina + Brokolicový salát s nivou a vejci
6. ---
7. 120g Hovězí Šwei-ču-žou, dušená jasmínová rýže
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Pražská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže
Salát

MENU - ÚTERÝ - 23.01.2018 Polévka: Frankfurtská
1. 130g Smažený karbenátek, vařené brambory, okurek
2. 120g Novohradský vepřový plátek (lečo,žampiony), těstoviny
3. 180g Vepřová játra dušená na cibulce, dušená rýže
4. 350g VEGETARIÁN Knedlík s vejci, okurek
5. 450g Čerstvá zelenina + Sýrová pomazánka s kukuřicí, pečivo
6. ---
7. 150g Srbské vepřové žebírko (papriky,rajčata),opékané brambory
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, op.brambory
Salát Mrkvový s ananasem

MENU - STŘEDA - 24.01.2018 Polévka: Kmínová s vejci
1. 120g Španělský vepřový ptáček, dušená rýže
2. 100g Bavorská sekaná, bramborová kaše, okurek
3. 300g SLADKÉ Taštičky plněné jahodami, sypané perníkem
4. 350g VEGETARIÁN Česnekový bulgur s pečenou zeleninou
5. 450g Vaječná pomazánka (brambory, hořčice, bez majonézy)
6. ---
7. 150g Kuřecí nudličky s lečem a sýrem, hranolky
8. ---
9. 240g BEZLEPEK Medové kuře na karí, rýžové nudle
Salát Salát z kysaného zelí s jablky

MENU - ČTVRTEK - 25.01.2018 Polévka: Boršč
1. 120g Myslivecká vepřová pečeně, houskový knedlík
2. 120g Vepřové maso, dušená karotka, vařené brambory
3. 350g Fazole po bretaňsku (uzenina), okurek, chléb
4. 350g VEGETARIÁN Jáhlový houbový kuba, salát z kysaného zelí
5. 450g Myslivecké vejce (bram.salát,vejce,křen,slanina), pečivo
6. ---
7. 80g Filet ze pstruha po zálesácku, vařené brambory
8. ---
9. 150g BEZLEPEK Kuřecí plátek zapečený s mozarellou a rajčaty, těstoviny
Salát Míchaný kompot

MENU - PÁTEK - 26.01.2018 Polévka: Hrstková
1. 120g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek
2. 350g Milánské špagety, sypané sýrem
3. 300g SLADKÉ Třešňová bublanina
4. 350g VEGETARIÁN Kantonská rýže (zelí, vejce), salát
5. 450g Pikantní vajíčkový salát (Moravanka,majonéza), pečivo
6. ---
7. 150g Kuřecí medailonky s kachními játry a vínem, hrášková rýže
8.
9. 150g BEZLEPEK Vepřová kotleta se žampiony a cuketou, vařené brambory
Salát Míchaný zeleninový